komedie / romantický

2020, 106 min
Pôvodný názov: Nightlife
Réžia: S. Verhoeven
Rok výroby: 2020
Dĺžka: 106 min

Život barmana Mila (ELIAS M’BAREK) je jedna nekonečná párty. Užíva si večierky, zábavu, priateľov, dievčatá, a to každý večer, len v trochu inom poradí. Milo žije len v noci a už dlho ide na plný plyn. Niekedy, keď si náhodou všimne obyčajný život, aký vedú iní ľudia počas dňa, uvažuje, či nie je čas spomaliť.
A potom to príde. Zamiluje sa. Súhrou náhod stretne Sunny (PALINA ROJINSKI), ženu svojho života, a dokonca sa mu podarí pozvať ju na rande. Zapôsobil na ňu hneď pri prvom stretnutí a teraz má jednu noc na to, aby sa aj ona zamilovala a neodišla kvôli práci až do Ameriky.
Okrem šance zmeniť svoj život a získať ženu svojich snov má však Milo aj priateľa Renza (FREDERICK LAU), bezstarostného, nezodpovedného a chaotického blázna.
A tak práve vo chvíli, keď sa dôležité romantické rande Mila a Sunny začína vyvíjať prekliato dobre, objaví sa jeho priateľ Renzo a celý večer naberie úplne iný smer - neočakávane divoký, plný ostrých zákrut a nárazov. Renzo má totiž v pätách gangstrov a vezme Mila a Sunny na zbesilú jazdu nočným mestom plnú bláznivých situácií.
Zdá sa, že začínajúca láska Mila a Sunny bude napriek všetkému neotrasiteľná, ale obaja milenci musia toto prvé rande hlavne prežiť. A pritom zabudnúť na predchádzajúce chvíle pohody v kostýmoch elfov a inú romantiku. Na druhej strane však musia priznať, že nočný Berlín ešte nikdy nebol taký zábavný!

Aktuálne v TV