dokumentární

2022
Pôvodný názov: The Elon Musk Show
Rok výroby: 2022

V roku 1995, na začiatku technologického boomu v Silicon Valley, prichádza Elon so svojím mladším bratom Kimbalom, aby sa pripojil k zlatej horúčke a podieľal sa na vytváraní internetu. Sú to maniakálni mladí Juhoafričania, ktorí bojujú o bohatstvo, ale Elon stále spí na podlahe svojej kancelárie a umýva sa v miestnej YMCA.
Elon a jeho brat, zaťažení študentskými pôžičkami, vytvoria svoju prvú spoločnosť, ktorú potom predajú za milióny. Už o štyri roky, vo veku 28 rokov, je Musk multimilionárom. Ale po svadbe a medových týždňoch sa všetko začne kaziť...

V roku 2009 finančný krach spôsobí otrasy po celom svete a hrozí, že Elona ochromí. Aby si Elon mohol splniť svoj sen, musí získať dôveru finančných trhov, aby sa jeho spoločnosť Tesla vyrábajúca elektromobily stala životaschopnou.
Elonov vesmírny raketový podnik SpaceX získava zákazku od Nasa a začína sa tešiť úspechu. Tesla je však na dne a stráca peniaze. Aby sa tento tlak ešte znásobil, Elon sa chystá oženiť so svojou druhou manželkou, britskou herečkou Talulah Rileyovou.
Napriek týmto problémom je Elon odhodlaný vytvoriť nové auto, Model S, ktoré bude podľa neho prvým sériovo vyrábaným plne elektrickým autom v histórii.

V roku 2016 Elon Musk rýchlo realizuje niekoľko nových podnikateľských nápadov: buduje podzemné tunely, vytvára čipy, ktoré sa dajú vložiť do mozgu ľudí, a pokúša sa postaviť najväčšiu továreň na batérie, akú kedy svet videl.
Zároveň sa približuje k svojmu konečnému snu dopraviť ľudstvo na Mars.
Elonove podniky dosahujú nevídané úspechy, jeho sláva rastie, ale jeho správanie sa dostáva pod čoraz väčšiu kritiku.