reality / show

2015
Pôvodný názov: Die Geissens VIII
Rok výroby: 2015

Rýchlostný čln Donzi dostane nové kotvisko. Robert ho chce presunúť z desať kilometrov vzdialeného Beaulieu do prístavu v Monaku. Akčný milionár však nerátal s daždivým počasím. Do kniežacieho štátu prichádza úplne premoknutý. Odtiaľ chce rodina pokračovať loďou do Saint Tropez.
Vzhľadom na počasie a Carmenin strach o vlasy nakoniec cesta pokračuje helikoptérou. Keď dorazia do vily Geissini, musia urobiť niekoľko opráv, ale to pre všestranného Roberta nie je žiadny problém. Čo si človek neurobí sám...
Väčším problémom je otázka, kam umiestniť najnovší darček od Robertovho otca - preparovanú rybu z Miami. Robert hľadá pre morského obyvateľa prominentné miesto vo vile, ale Carmen sa tento vydarený kúsok nezdá obzvlášť atraktívny. Diskusia o filozofii Geissovho zariaďovania na chvíľu ohrozí rodinnú pohodu.
Na druhý deň si chce rodina pozrieť plachetnicovú regatu v prístave, na ktorú sa teší najmä Robert. Geissovci však prídu neskoro a nájdu prázdny prístav. Carmen si však z toho nerobí ťažkú hlavu. Najprv si zaobstará pár luxusných topánok. Ale čaká na ňu ešte jedno nepríjemné prekvapenie.

Aktuálne v TV