reality / show

2012
Pôvodný názov: Celebrity Motor Homes I
Réžia: N. Harrington
Rok výroby: 2012

Seriál nám ukáže mobilné domovy celebrít, ktoré trávia dlhý čas na cestách. Tieto rezidencie na kolesách sú obrovské automobily vyrobené na mieru, aby vyhovovali luxusnému a drahému vkusu ich majiteľov, keď vyrážajú na turné, šnúru hudobných vystúpení, športových zápasov či namáhavé filmovanie v exteriéroch po celej krajine. Najmodernejšie mobilné sídla a rezidencie môžu byť väčšie než obyčajný rodinný dom. Vydajte sa s nami na exkluzívny výlet po krajine a prehliadku najluxusnejších a najokázalejších domov celebrít na kolesách.

Karavany nie sú len pre svetobežníkov – ukázalo sa, že aj celebrity sa vedia poriadne vyšantiť, pokiaľ hľadajú pohodlie na svojich dlhých cestách za povinnosťami. Ak musia často a nadlho opúšťať pohodlie svojich domovov, zaobstarajú si ultra luxusný obytný automobil nabitý všetkým komfortom, ktorý vyžadujú na dlhých cestách za prácou, povinnosťami či zábavou. Svoj pohodlný domov vymenia za luxusný príves či obrovský dom na kolesách, ktorého vonkajšiu podobu aj interiér si kompletne upravia na mieru podľa svojich potrieb. Či už ide o luxusný karavan, v ktorom cestujú a odpočívajú herecké hviezdy počas filmovania nového trháku v exteriéroch, alebo luxusný dom na výlet do divočiny, tieto VIP obytné autá sú skutočne pôsobivé.
Pozývame vás na prehliadku najluxusnejších obytných áut celebrít. Spoznáme luxusné mobilné domy, ktoré vlastnili a používali hudobníci, producenti, športovci a herci Will Smith, Zac Brown, Vin Diesel, Leonardo DiCaprio, Robert Downey Jr, Simon Cowell, Gwen Stefani, Timbaland, Heidi Klum, Johnny Cash, Tommy Lee, Drew Waters, Kenny Rogers, Nicki Minaj, Nick Carter, Marc Anthony, Justin Timerlake a mnohí ďalší.